Tällasen sit väsäsin Myllyn paras-ohjeista. Pohjaan en käyttänyt valmistaikinaa vaan tein itse.

Ensin kuva millainen tuli kun teki ohjeen mukaan, tuli ihan tuollainen lituska... 

 

1242375498_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä sit se ohje:

Keksikakkupohja: 
 1

pkt

 Myllyn Paras Kauramuro- tai
 Cookies Suklaamurotaikinaa
 

 

 
 Täyte:  
 4

 

 liivatelehteä
 n.1

dl

 mangososetta (esim. 125 g vauvanruokapurkki)
 100

g

 sitruunatuorejuustoa
 2

dl

 suklaarusinoita
 ½

dl

 sitruunamehua tai likööriä
 1

tl

 vaniljasokeria
 2

rkl

 sokeria
 2

dl

 kevyt vispikermaa (rasvaa 20 %)
 

 

 
 Päälle:  
 50

g

 valkosuklaarouhetta                                                     
 1-2

 

 limettiä tai sitruunaa

Painele sulanut taikina irtoreunaisen torttuvuoan pohjalle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 10-15 minuuttia, varo paistamasta liikaa. Anna jäähtyä.

Liuota liivatteita kylmässä vedessä 10 min. Kuumenna mangosose kiehuvaksi esimerkiksi mikrossa. Puristele liivatteet pois liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi soseeseen. Lisää seokseen tuorejuusto ja sitruunamehu.

Vatkaa kerma sokerien kanssa vaahdoksi erikseen. Yhdistä siihen varovasti juustomangoseos sekä suklaarusinat. Kaada hyytelö torttupohjalle. Hyydytä jääkaapissa. Koristele ennen tarjoilua limettiviipalein ja valkosuklaalastuin sekä halutessasi suklaarusinoin.

KEKSIPOHJA:

200g digestiveä murusteltuna ja 50g sulatettua margariinia. Sekoitetaan ja painellaan irtovuoan pohjalle.

 

No tässä sit kuva, kun tein pohjan puolitoistakertaisena ja täytteen kaksinkertaisena.

 

1242375537_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ja tää on ainakin mun mielestä paljon parempi!! Ja riittää useammallekin :D