Tällasen sit väsäsin Myllyn paras-ohjeista. Pohjaan en käyttänyt valmistaikinaa vaan tein itse.
Ensin kuva millainen tuli kun teki ohjeen mukaan, tuli ihan tuollainen lituska...
Ja tässä sit se ohje:
Keksikakkupohja: | ||
1 |
pkt |
Myllyn Paras Kauramuro- tai Cookies Suklaamurotaikinaa |
|
||
Täyte: | ||
4 |
|
liivatelehteä |
n.1 |
dl |
mangososetta (esim. 125 g vauvanruokapurkki) |
100 |
g |
sitruunatuorejuustoa |
2 |
dl |
suklaarusinoita |
½ |
dl |
sitruunamehua tai likööriä |
1 |
tl |
vaniljasokeria |
2 |
rkl |
sokeria |
2 |
dl |
kevyt vispikermaa (rasvaa 20 %) |
|
||
Päälle: | ||
50 |
g |
valkosuklaarouhetta |
1-2 |
|
limettiä tai sitruunaa |
Painele sulanut taikina irtoreunaisen torttuvuoan pohjalle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 10-15 minuuttia, varo paistamasta liikaa. Anna jäähtyä.
Liuota liivatteita kylmässä vedessä 10 min. Kuumenna mangosose kiehuvaksi esimerkiksi mikrossa. Puristele liivatteet pois liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi soseeseen. Lisää seokseen tuorejuusto ja sitruunamehu.
Vatkaa kerma sokerien kanssa vaahdoksi erikseen. Yhdistä siihen varovasti juustomangoseos sekä suklaarusinat. Kaada hyytelö torttupohjalle. Hyydytä jääkaapissa. Koristele ennen tarjoilua limettiviipalein ja valkosuklaalastuin sekä halutessasi suklaarusinoin.
KEKSIPOHJA:
200g digestiveä murusteltuna ja 50g sulatettua margariinia. Sekoitetaan ja painellaan irtovuoan pohjalle.
No tässä sit kuva, kun tein pohjan puolitoistakertaisena ja täytteen kaksinkertaisena.
Ja tää on ainakin mun mielestä paljon parempi!! Ja riittää useammallekin :D
Kommentit