2165191.jpg
Tällanen kokeilu oli tällä kertaa. Uhreina Kaapon synttärivieraat :D
Yllättävää kyllä, siinä kävi niin että vaikka monesti kuivakakkua ei mene paljon, niin nyt kävi niin että tästä ei paljon jäljelle jäänyt :D

350 g margariinia tai voita
3 dl sokeria
4 kananmunaa
5,5 dl vehnäjauhoja
1 dl jauhettua mantelia
2,5 tl leivinjauhetta

Ananastaikina:
3 dl valutettua ananasmurskaa

Suklaataikinaan:
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 rkl kuumaa kahvia
spacer.gif sydanvuoka_valualumiini.gif
Sydänvuoka, valualumiini

Voitele ja jauhota kakkuvuoka.

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri hyväksi kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää joukkoon munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon muut kuivat aineet ja lisää jauhoseos taikinaan. Ota taikinasta 1/3 toiseen kulhoon.

Lisää ananasmurska isompaan taikinaan, kaakaojauhe ja kahvi toiseen. Levitä taikinat kerroksittain kakkuvuokaan niin että pohjalle,keskelle ja pinnalle tulee vaalea ananastaikinakerros.

Paista kakkua 175 asteessa n.50-60 min. Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista.