Tässä tällaisia sit. oon tehnyt näitä eri versioina, mm. geisha-karkkien kans ja hyvää on tullut :) Kerran tein ihan konvehtirasian suklaista ja oli vieraille ylläri et mikä suklaa siellä sisällä olikaan :D 


100g margariinia
1 dl maitoa
2 munaa
1,5 dl sokeria
n 2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja
24 dumle karkkia

koristeluun

rouhittua suklaata, mariannerakeita yms...
1 dl kaakaotomusokeria
1-2 rkl vettä
(jos tykkää paksummasta kuorrutuksesta, kannattaa tehä kolminkertanen satsi...)

Sulata rasva ja lisää maito. Lämmitä seosta, mutta älä anna sen kiehua.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, kaakao, vaniljasokeri ja perunajauhot keskenään. Lisää kuiva-aineseosta ja rasvamaitoseosta vaahtoon vuorotellen. Siivilöi kuivat aineet taikinaan.
Täytä paperivuoat (12kpl) taikinalla. Älä täytä täyteen asti, vaan noin 3/4. Pane jokaiseen vuokaan kaksi makeista.
Paista uunin keskiosassa, 225 asteessa noin 10-15 minuuttia ja anna jäähtyä.