Että tällainen kötöstys tällä kertaa. Nyt täytyy sanoa, että itsekin söin tuota, vaikka makeaa en niinkään syö. Tästä kakusta tuli mun lemppari. Ei todellakaan ole kuivaa, ja makukin on kohdallaan.

Jos on yhtään isompi vuoka, niin suosittelen tekemään 1,5 kertaisena. Taikina ei juurikaan nouse, joten helposti jää liian pieneksi jos vuokaa ei täytä melkein täyteen asti.

150g voita

2,5dl sokeria

2 kananmunaa

3dl vehnäjauhoja

1,5dl grahamjauhoja (mä käytin tämänkin sijaan vehnäjauhoja)

1tl leivinjauhetta

1tl soodaa

3 survottua banaania

2dl maustamatonta jogurttia

2tl kanelia (jonka autuaasti unohdin laittaa :) )

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen välillä voimakkaasti vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää survotut banaanit ja jogurtti.

Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 1.1,5h.