Vihdoin muistin ottaa kuvan kun tehtiin kebabia ite :D

Eli tähän tarvii...
2kg naudan jauhelihaa
90g aromatia
0,5dl mustapippuria.

Mäiski, hakkaa, paukuta, tee ihan mitä vaan mutta taikinaa pitää vaivata voiman kans puolisen tuntia. Muuten siitä ei tule tarpeeksi kiinteää.

Tee taikinasta pötkylöitä, halkaisijaltaan noin 3-4cm.
Kääri tiukasti folioon ja laita uuniin ritilälle. Pelti alle, meinaan rasvaa tippuu.
100 astetta ja 4h.

Kun kebab on jäähtynyt, siitä saa juustohöylällä hyviä siivuja!

Ja niiiiiiiin hyvää kun laittaa leivän päälle, juustoa kans ja lämmittää :D

(niin ja ennenku joku ehtii kysyä, niin kahdesta kilosta ei tule noin pientä määrää. Me tehtiin eilen 1200g ja siitä tuli 3 tuollaista pötkylää)