Kuva on taas mitä on, mutta ehkä siitä jotain saa selvää.
Ite en ole maistanut, mutta kehuja on kyllä tullut, joten ehkä tää on syötävää :D Helppo ainakin tehdä :D
4 munaa
1,5dl sokeria
2rkl perunajauhoja
4rkl vehnäjauhoja
3rkl kaakaojauhetta (oon käyttänyt sitä van houtenin leipomiseen tarkoitettua)
1tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri.
Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne varoen vaahtoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille .
Paista 200 asteessa noin 10min. Kumoa kypsä pohja sokerilla ripotetulle leivinpaperille. Levitä täyte jäähtyneelle levylle. Rullaa ja kääri leivinpaperiin, anna vetäytyä noin tunti kylmässä.
Täyte:
150g margariinia
1,5dl tomusokeria
1rkl vanilliinisokeria
Vaahdota pehmeä voi ja sekoita siihen sokerit.
HUOM!!!! Korvaa vehnäjauhokin perunajauhoilla, ja käytä margariinina sinistä Keijua niin saat vähälaktoosisen ja gluteenittoman kääretortun :D
Kommentit