Kuva on taas mitä on, mutta ehkä siitä jotain saa selvää.

Ite en ole maistanut, mutta kehuja on kyllä tullut, joten ehkä tää on syötävää :D Helppo ainakin tehdä :D

4 munaa

1,5dl sokeria

2rkl perunajauhoja

4rkl vehnäjauhoja

3rkl kaakaojauhetta (oon käyttänyt sitä van houtenin leipomiseen tarkoitettua)

1tl leivinjauhetta

 

Vaahdota munat ja sokeri.

Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne varoen vaahtoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille .

Paista 200 asteessa noin 10min. Kumoa kypsä pohja sokerilla ripotetulle leivinpaperille. Levitä täyte jäähtyneelle levylle. Rullaa ja kääri leivinpaperiin, anna vetäytyä noin tunti kylmässä.

 

Täyte:

150g margariinia

1,5dl tomusokeria

1rkl vanilliinisokeria

Vaahdota pehmeä voi ja sekoita siihen sokerit.

HUOM!!!! Korvaa vehnäjauhokin perunajauhoilla, ja käytä margariinina sinistä Keijua niin saat vähälaktoosisen ja gluteenittoman kääretortun :D