1238005250_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suklaata, suklaata ja suklaata... Sitä löytyy ainakin tästä ohjeesta :D

Ensiksi muistutukseksi... Kannattaa lukea ohje kunnolla loppuun asti xD Tämä on tarkoitettu 20x30cm vuokaan, mutta minähän näppäränä kaadoin sen pellille ja ihmettelin kun taikinaa on niin vähän.

Eli jos vuokaa ei ole, niin onnistuu vallan hyvin niin, että kaataa pellille, antaa levitä siinä itsekseen sen verran mitä leviää ja nakkaa sit uuniin.

Pohja:

100g tummaa suklaata

100g voita tai margariinia

3 kananmunaa

1,5dl sokeria

0,5rkl vaniljasokeria

2dl vehnäjauhoja

1tl leivinjauhetta

 

Kuorrute:

100g tummaa suklaata

100g valkoista suklaata

 

-Säädä uuni 200 asteeseen. Paloittele suklaa kattilaan, lisää rasva ja anna seoksen sulaa miedolla lämmöllä. Anna seoksen jäähtyä.

-Lisää kananmunat, sokeri, vaniljasokeri, jauhot ja leivinjauhe seokseen. Sekoita taikina tasaiseksi.

-Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20x30cm). Paista uunin keskiosassa n. 20min.

-Kuorrute:Rouhi tumma ja valkoinen suklaa. Ripottele suklaarouhe vielä lämpimän pohjan päälle.

-Levitä suklaakuorrute hieman epätasaisesti, jotta pinta jää aaltoilevaksi. Anna pohjan jäähtyä ennen kuin leikkaat sen ruuduiksi.