1238253967_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yhteishyvän ruokaliitteestä tän bongasin, ja seuraavat juhlat ku on niin takuuvarmasti teen näitä!! Ihan superhyviä!

Tosin jos näitä tekee juhliin, kannattaa pohjasta leikata siivu pois et pysyy nätemmin pystyssä...

Ja tää on taas niitä idioottivarmoja ohjeita :D

 

4-8 annosta

4 kovaksi keitettyä kananmunaa

1rkl dijoninsinappia (me käytettiin ihan vaan Turun sinappia)

1tl hunajaa

2rkl hienonnettua ruohosipulia

2rkl ruokakermaa

ripaus suolaa

hiukan mustapippuria

Pinnalle ruohosipulia

 

Kuori munat ja halkaise pituussuunnassa. Ota keltuaiset kulhoon, hienonna.ne haarukallaja sekoita joukkoon sinappi, hunaja, hienonnettu ruohosipuli ja kermaa sen verran, että saat notkean tahnan.

Mausta.

Nostele tai pursota tahna munanpuolikkaisiin.