Yhteishyvän ruokaliitteestä tän bongasin, ja seuraavat juhlat ku on niin takuuvarmasti teen näitä!! Ihan superhyviä!
Tosin jos näitä tekee juhliin, kannattaa pohjasta leikata siivu pois et pysyy nätemmin pystyssä...
Ja tää on taas niitä idioottivarmoja ohjeita :D
4-8 annosta
4 kovaksi keitettyä kananmunaa
1rkl dijoninsinappia (me käytettiin ihan vaan Turun sinappia)
1tl hunajaa
2rkl hienonnettua ruohosipulia
2rkl ruokakermaa
ripaus suolaa
hiukan mustapippuria
Pinnalle ruohosipulia
Kuori munat ja halkaise pituussuunnassa. Ota keltuaiset kulhoon, hienonna.ne haarukallaja sekoita joukkoon sinappi, hunaja, hienonnettu ruohosipuli ja kermaa sen verran, että saat notkean tahnan.
Mausta.
Nostele tai pursota tahna munanpuolikkaisiin.
Kommentit